Cautare

811 de rezultate pentru "muzeul zalau" (2.96 secunde)
Magiunul de prune costa 10 RON borcanul la 350 de grame. In acest week-end, il puteti gasi pe Emil Florescu la targul organizat la Muzeul Satului.
De Sfantul Dumitru voi fi prezenta la Muzeul Satului, de Sfantul Nicolae la Muzeul Taranului Roman si de Craciun la targul traditional organizat de Creart la Universitate", ne-a mai spus Elisabeta Onu.
Potrivit reprezentantului Asociatiei de promovare si dezvoltare turistica a Bucurestiului, promovarea Capitalei in afara tarii va avea ca principale directii viata efervescenta din oras - Centrul Vechi, influenta comunismului si existenta celei mai mari cladiri din Europa - Palatul Parlamentului, partile de autentic romanesc - cu Muzeul Satului si Muzeul Taranului, zona verde a orasului, cu lacurile sale si chiar si mitul Dracula.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Uninvented Kids, partea mai mica si mai zglobie a companiei Uninvented Theatre, continua seria conferintelor pentru copii (prescolari si scolari) sustinute de catre cercetatorii Muzeului si papusile de tip Muppets.
Bucurestiul este un oras primitor, primavara fiind un anotimp prielnic vizitarii capitalei si a imprejurimilor acesteia, Orasul Vechi, Muzeul Satului, Muzeul Taranului Roman, Palatul Parlamentului fiind doar cateva dintre obiectivele turistice de interes.
Muzeul de Arta al Romaniei - expozitie fotografica -21 -26 aprilie; ... Muzeul National de Istorie - instalatie Meduze Luminoase - 21-26 aprilie;
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Ambasada Frantei in Romania si Institutul Francez din Bucuresti anunta deschiderea expozitiei ”OCEANE LA MICROSCOP.
Dupa ce anul trecut vazusem si muzeul din Limenas - Thassos, imi doream sa-l fi vizitat si pe acesta, nu a fost sa fie, era inchis, cand am ajuns, tocmai se termina programul.
Pofticiosi sau iubitori de frumos, colectionari si amatori de arta si buna dispozitie, va asteptam pe toti, din 23 pana in 25 octombrie, de dimineata pana seara, la Muzeul National al Taranului Roman!
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa in parteneriat cu LaPrintrie - www.LaPrintarie.ro organizeaza vernisajul expozitiei de fotografie Wildlife Romania 2016 ce va avea loc miercuri, 16 noiembrie 2016, incepand cu ora 18.00, in holul central al Muzeului si va fi urmat de un cocktail.
Este vorba despre Muzeul Tehnic Dimitrie Leonida, situat in parcul Carol. ... Macheta de aerodina cu patru farfurii, expusa la muzeul Dimitrie Leonida.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Uninvented Kids ii invita pe copii la o noua intalnire cu Dodi si Roni sambata, pe 18 februarie, de la ora 11.00 la Muzeu.
calarasi.ro.eventsdroid.com informeaza: MUZEUL DUNARII DE JOS CALARASI. Va invita sa vizionati ULTIMII DINOZAURI DIN TRANSILVANIA. La sediul din Str.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Eco Chettusia organizeaza lansarea cartii Pasari din Delta Dunarii si imprejurimi scrisa si ilustrata de autorul tulcean Mihai Baciu.
Programul Special al Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa in perioada 28 aprilie - 2 mai 2017 Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta programul special de vizitare din perioada 28 aprilie - 2 mai 2017:
In apropiere alt sarbatorit-65 de ani de la infiintarea Muzeului Dunarii de Jos (initial s-a numit Muzeul Raional). ... Il stiam pe de rost, pentru ca acolo era muzeul cartierului si al orasului de care eram indragostit.
Emil Barbu - Mac - Popescu), literatura (Academician Eugen Simion, scriitoarea Nora Iuga, poetul si eseiestul Barbu Cioculescu) si management cultural (Adrian Majuru â€" Director Muzeul Municipiului Bucuresti, Ioan Cristescu â€" Director Muzeul literaturii Romane).
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa participati la conferinta Palatele familiei regale - istorie, eleganta si fast, care va avea loc sambata, 24 februarie 2018 de la ora 18:00 si va fi sustinuta de catre Dr. ... Muzeul gazduieste expozitia temporara O Prietenie Regala:
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa participati la conferinta Eticheta Regala, care va avea loc sambata, 3 martie 2018, de la ora 18:00, si va fi sustinuta de catre Dr.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe copii sambata, 17 martie 2018 de la ora 11:00, la o noua intalnire cu Dodi, Roni si trei prieteni simpatici:
google-analytics.com